TULEVAT KURSSIT JA TAPAHTUMAT:

KARHEN MESTARUUS -KISAVIIKONLOPPU 5.-6.9!

Kilpailuharjoitukset, joissa tärkeintä ei ole voitto, vaan kauhea kisajännitys!Lauantaina kilpaillaan kouluratsastuksessa, tuomarina toimii Roosa Peuraniemi. Sunnuntaina hypätään esteitä. Molempina päivinä kilpailijoita ja yleisöä palvelee Ihana Puffetti. Osallistua voi omalla hevosella, myös Ihaamaan hevosia ja poneja käytettävissä rajallisesti.

Lauantain koulukikerrykset:
luokka 1: Perusmerkin kouluohjelmaSunnuntain estefestivaalit:

luokka 1: kepparit, kaikki palkitaan!

luokka 2: ristikko- ja puomiluokka, avustajan käyttö sallittu. Puhtaan radan ratsastaneet palkitaan, muita kehutaan.

luokka 3: 40 cm, otetaan aikaa ja ynnätään virhepisteitä.

luokka 4: 60 cm, otetaan aikaa ja ynnätään virhepisteitä.

Ruusuke- ja esinepalkinnot.

Osallistumismaksu lauantaina 15e/ luokka, sunnuntaina 10e/ luokka. Hevosvuokra molempina päivinä 10 euroa/ luokka.Ilmoittautumiset Veeralle 31.8 mennessä veera@ihaamaa.fi, 044-5915192, whatsappi, messenger tai vaikka naamatusten. Veera jakaa vuokrahevoset mielivaltaisesti ja ensisijaisesti omille oppilailleen. ��Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Tervetuloa!

Miia Jurvalan hevosenkoulutusta 19.9 klo 10 alkaen!


Onko arjessa haastavia tilanteita hevosen kanssa? Lastaus, kengitys, madotus, oviaukot, vesilätäköt, postilaatikot, selkään nousu? Mia Jurvalan kurssilla käsitellään hevosen oppimista ja arjen ongemien ratkaisemista sen kautta. Kurssille otetaan 4 demohevosta ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta hevosen kanssa 50€, kuunteluoppilaat 20€. Ilmoittautumiset Ihaamaan messengeriin tai sähköpostilla veera@ihaamaa.fi. Lämpimästi suositellen tervetuloa! (Kahvia on.)

Mahdollisuus ostaa mukaan myös Mian kirjan Yhdessä Hetkessä (osa 1), jossa on paljon hyviä ja käytännöllisiä vinkkejä ongelmatilanteiden välttämiseen ja ratkomiseen.

Piia Nissisen (Centered riding instructor level II) istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla ja Ihaamaassa 3.-4.10!

Centered riding antaa kaiken tasoisille ratsastajille työkaluja kehonhallintaan ja kehotietoisuuteen. Tavoitteena on parantaa ratsastajan ja hevosen yhteistyötä ja löytää oikea tapa mukautua hevosen liikkeeseen. Istuntatunnilla saat konkreettisia vinkkejä oman ratsastuksen kehittämiseen ja oivalluksia ratsastajan istunnan vaikutuksesta hevoseen.

Tunnit soveltuvat ratsastuksen lajista riippumatta yhtälailla englantilaisen tyylin ratsastajille, islanninhevosharrastajille kuin maastoharrastelijoillekin.

Aikataulut:
Lauantai:
Klo 9 teoriatunti Tuulensillan tallilla
Klo 10-14 Istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla
Klo 15-18 Istuntavalmennukset Ihaamaassa

Sunnuntai:
klo 10-14 Istuntavalmennukset Tuulensillan tallilla
klo 15-18 Istuntavalmennukset Ihaamaassa

Hinnat:
Pelkkä teoriatunti 10 e
Yksityistunti 30 min 60 e
Kaksari 45 min 50 e/ hlö

Jos otat yksityistunnin molempina päivinä, saat teoriatunnin ilmaiseksi! Molempina päivinä kaksaritunnilla ratsastaville hinta 45 e/ hlö/ päivä.

Parhaan hyödyn viikonlopusta saat, jos ratsastat molempina päivinä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus seurata muiden valmennuksia omasi lisäksi, kannattaa ottaa hyöty irti myös kuunteluoppilaana!


Kiitos kun otat huomioon muut ratsastajat ja aikataulun laatijat huomioimalla, että ilmoittautumiset ovat sitovia. Tunti on peruttava viimeistään 2 vrk aiemmin. Myöhemmin perutuista tai perumatta jätetyistä tunneista laskutetaan hinnaston mukaan.

Ilmoittautumiset teoriatunnille ja Ihaamaan ratsastuksiin Veeralle: veera@ihaamaa.fi/ 044-5915192 Tuulensillan tallin ratsastusvuorot jakaa Josu: tuulensillantalli@gmail.com/ 040-5868769

Osallistua voi molemmissa paikoissa pääsääntöisesti omalla hevosella, Ihaamaassa myös rajallinen lainahevosmahdollisuus. ��Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa tekemään oivalluksia hevosen selässä!

Syyslomaleiri 8-12 -vuotiaille

Kolmen päivän syyslomaleiri 12.-14.10, joka päivä klo 10-15.

Ohjelmassa ponien ja hevosten hoitoa, tallihommia, ratsastusta, ajelua, agilityä... Monipuolista
touhua ja uuden oppimista. Leirille otetaan enintään 8 heppailijaa, varaa paikkasi mahdollisimman pian! Leiriläisille
tarjoillaan päivän aikana lounas. Hinta 160 e.

Lisätietoja ja varaukset veera@ihaamaa.fi tai
044-5915192.