kevään 2021 KERHOT


Kerhoissa on paikkoja rajoitetusti, koska ryhmäkoot ovat pieniä. Kysy rohkeasti lisää ja ilmoittaudu sukkelasti! Kerhot 1-3 järjestetään 3 x kuukaudessa, ns. ”taukoviikot” sovitaan jokaisen ryhmän kanssa erikseen. Aikuisten hevoskerho joka toinen lauantai.

1. AIKUINEN-LAPSI HEVOSKERHO
Tiistaisin 1,5 h klo 17:30-19:00
Monimuotoista puuhastelua Ihaamaassa eläinten parissa, hevoshommien opettelua yhdessä, mukavia yhteistoimintatehtäviä, ratsastusta ja raitista ilmaa. Kerho sopii myös perheen pienimmille puuhastelijoille, alaikäraja 5 vuotta. Aiempaa hevoskokemusta ei vaadita lapselta eikä sen enempää aikuiseltakaan, mutta myös kokeneet ovat tervetulleita, jokaiselle löytyy oman tasoistaan tekemistä ja oppimista! Aloitus vk 3. 25 € /kerta. TÄYNNÄ!

2. LASTEN HEVOSKERHO KOKENEILLE
Keskiviikkoisin 2 h klo.17:30-19:30
Jo perustaidot omaavill lapsille ja nuorille. Kerhossa toimitaan monipuolisesti hevosten parissa, harjoitellaan hevostaitoja sekä opetellaan perustietoja ruokinnasta, terveydenhuollosta, hevosurheilun lajeista, jne. Hyvä kerho omasta hevosesta haaveilevalle junnulle! Jokainen saa kerhossa oman hoitohevosen tai -ponin. Aloitus vk 3. 20 € /kerta.

3. ALOITTELEVIEN LASTEN HEVOSKERHO
Torstaisin 1,5 h klo.17.30-19:00
Harjoitellaan monipuolisesti hevostaitoja käytännössä, opetellaan alusta asti hevosen turvallinen käsittely ja hoito sekä opitaan paljon asiaa ruokinnasta, hevosen käyttäytymisestä, eri hevosurheilun lajeista jne. Täällä saa jakaa poneille hellyyttä ja purkaa ylimääräistä energiaa kivaan puuhasteluun! Sopii aivan aloittelevillekin lapsille, alaikäraja 7 vuotta. Aloitus vk 3. 20 € /kerta.

Hinnat eivät sisällä vakuutusta. Kerhokausi päättyy viikolla 20.Ilmoittautumiset kerhon numerolla ja kerholaisen nimellä ja iällä varustettuna veera@ihaamaa.fi tai puhelimitse 044-5915192.