Syksyn 2022 KERHOT

*Molemmat kerhoryhmät ovat syksyksi täynnä, hopotista voi silmäillä yksittäisiä vapautuvia kerhopaikkoja!*Kerhoissa on paikkoja rajoitetusti, koska ryhmäkoot ovat pieniä. Kysy rohkeasti lisää tai ilmoittaudu Hopotissa ja tule kokeilemaan vaikka yksi kerta!

2. LASTEN HEVOSKERHO KOKENEILLE
Keskiviikkoisin 1,5 h klo.17:30-19:00
Jo perustaidot omaavill lapsille ja nuorille. Kerhossa toimitaan monipuolisesti hevosten parissa, harjoitellaan hevostaitoja sekä opetellaan perustietoja ruokinnasta, terveydenhuollosta, hevosurheilun lajeista, jne. Hyvä kerho omasta hevosesta haaveilevalle junnulle! Jokainen saa kerhossa oman hoitohevosen tai -ponin. Aloitus vk 34. 20 € /kerta.

3. ALOITTELEVIEN LASTEN HEVOSKERHO
Torstaisin 1,5 h klo. 18-19:30
Harjoitellaan monipuolisesti hevostaitoja käytännössä, opetellaan alusta asti hevosen turvallinen käsittely ja hoito sekä opitaan paljon asiaa ruokinnasta, hevosen käyttäytymisestä, eri hevosurheilun lajeista jne. Täällä saa jakaa poneille hellyyttä ja purkaa ylimääräistä energiaa kivaan puuhasteluun! Sopii aivan aloittelevillekin lapsille, alaikäraja 7 vuotta. Aloitus vk 34. 20 € /kerta.

Hinnat eivät sisällä vakuutusta.


HUOM! Ihaamaan omien kerhojen lisäksi meillä pyörii Ylöjärven 4H-hevoskerhot tiistaisin ja torstaisin. Myös 4H-yhdistykseltä voi kysyä vapaita kerhopaikkoja!