SYKSYN 2020 KERHOT


Kerhoissa on paikkoja rajoitetusti, koska ryhmäkoot ovat pieniä. Kysy rohkeasti lisää ja ilmoittaudu sukkelasti! Kerhot 1-3 järjestetään 3 x kuukaudessa, ns. ”taukoviikot” sovitaan jokaisen ryhmän kanssa erikseen. Aikuisten hevoskerho joka toinen lauantai.

1. AIKUINEN-LAPSI HEVOSKERHO
Tiistaisin 1,5 h klo 17:30-19:00
Monimuotoista puuhastelua Ihaamaassa eläinten parissa, hevoshommien opettelua yhdessä, mukavia yhteistoimintatehtäviä, ratsastusta ja raitista ilmaa. Kerho sopii myös perheen pienimmille puuhastelijoille, alaikäraja 5 vuotta. Aiempaa hevoskokemusta ei vaadita lapselta eikä sen enempää aikuiseltakaan, mutta myös kokeneet ovat tervetulleita, jokaiselle löytyy oman tasoistaan tekemistä ja oppimista! Aloitus vk 38. 25 € /kerta. TÄYNNÄ!

2. LASTEN HEVOSKERHO KOKENEILLE
Keskiviikkoisin 2 h klo.17:30-19:30
Jo perustaidot omaaville, yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kerhossa toimitaan monipuolisesti hevosten parissa, harjoitellaan hevostaitoja sekä opetellaan perustietoja ruokinnasta, terveydenhuollosta, hevosurheilun lajeista, jne. Hyvä kerho omasta hevosesta haaveilevalle junnulle! Jokainen saa kerhossa oman hoitohevosen tai -ponin. Aloitus vk 38. 20 € /kerta.

3. ALOITTELEVIEN LASTEN HEVOSKERHO
Torstaisin 1,5 h klo.17.30-19:00
Harjoitellaan monipuolisesti hevostaitoja käytännössä, opetellaan alusta asti hevosen turvallinen käsittely ja hoito sekä opitaan paljon asiaa ruokinnasta, hevosen käyttäytymisestä, eri hevosurheilun lajeista jne. Täällä saa jakaa poneille hellyyttä ja purkaa ylimääräistä energiaa kivaan puuhasteluun! Sopii aivan aloittelevillekin lapsille, alaikäraja 7 vuotta. Aloitus vk 38. 20 € /kerta. TÄYNNÄ!

4. ALOITTELEVIEN AIKUISTEN HEVOSKERHO
Lauantaisin 2 h klo.14-16 (2 x kk, joka toinen viikko)
Harjoitellaan monipuolisesti hevostaitoja, saadaan hyötyliikuntaa ja tietoa eläimestä nimeltä hevonen. Kerho sopii kaikille hevosista kiinnostuneille aikuisille, myös hevosharrastusta vasta aloittaville tai harrastuksen pariin palaaville. Voit olla täti tai setä, tai vaikka molempia, pääasia on, että haluat viihtyä mukavan harrastuksen parissa. Aloitus vk 38. 25 € /kerta.

Hinnat eivät sisällä vakuutusta. Kerhokausi päättyy viikolla 51.Ilmoittautumiset kerhon numerolla ja kerholaisen nimellä ja iällä varustettuna veera@ihaamaa.fi tai puhelimitse 044-5915192.