HEVOSAVUSTEINEN TOIMINTA

Ihaamaassa on tarjolla hevosavusteista toimintaa erityisryhmille. Sittelyä, rapsuttelua, tunnustelua, tallin arkisia askareita. Aina ei tarvitse ratsastaa, eikä muutenkaan suorittaa!

Kaverina toiminnassa mm. maailman mukavin Rasmus, pieni ja kärsivällinen Odette, kadonnutta itsetuntoaan etsivä Pulssi ja sirkustemppuja esittelevä Amalia. Huolenpidon kohteena ja sitä tarjoamassa tallilla on kymmenkunta muutakin hevosta, kaksi ketterää kuttua ja persoonalinen kissakaksikko.

Jokainen on oma ainutlaatuinen itsensä, niin ihminen kuin eläinkin, ja näiden aito kohtaaminen on aina paljon. Se voi olla paljon luottamusta, paljon iloa, paljon lämpöä. Parhaimmillaan kohtaaminen on jotain, mikä kantaa pitkälle tulevaan arkeen.

Hevosen ja sen päivittäisten rutiinien kautta ihminen voi oivaltaa paljon itsestään ja omasta elämästään. Mikä parasta, eläin ei katso asiakseen arvostella eikä tuomita ketään.

Hevosavusteinen toiminta sopii erityisesti ihan kaikille! Ihaamaan asiakaskuntaan kuuluu mm. erityislapsia, kehitysvammaisia ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujia.

Kysy lisää toiminnasta Veeralta, tuumataan yhdessä, mitä juuri teille saisi olla!